iPhone Reparatie bus

Hi Genius: voor de snelste mobiele telefoon reparatie in Eindhoven

Wist u dat een mobiele telefoon reparatie in Eindhoven vaak goedkoper is dan het vervangen van uw telefoon. Bij Hi Genius begrijpen we hoe lastig het is als uw telefoon niet naar behoren werkt en wij kunnen hier vaak snel verandering in brengen.

Hi Genius is namelijk de enige mobiele reparatieservice van Noord-Brabant en Limburg en hier zijn we trots op. Om u zo min mogelijk te belasten komen we uw telefoon reparatie in Eindhoven op locatie uitvoeren.

En dat doen we zonder extra voorrijkosten te vragen.

Uw telefoon reparatie in Eindhoven

Een afspraak maken met Hi Genius is erg gemakkelijk. Er zijn voldoende contactmogelijkheden (telefoon, WhatsApp, Facebook, terugbelverzoek, of een bezoekje) maar het makkelijkste plant u een monteur in via het online formulier. U kunt dan aangeven welk toestel u heeft iPhone/Samsung, wanneer u beschikbaar bent en waar u wilt dat we uw telefoon reparatie in Eindhoven komen uitvoeren.

Vervolgens kan één van onze gecertificeerde monteurs vaak al binnen een half uur bij u zijn om uw telefoon te repareren. Uiteraard krijgt u van tevoren van ons een indicatie van de prijs, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Kwaliteit is voor ons erg belangrijk

Er zijn verscheidene manieren waarop wij de kwaliteit die we leveren waarborgen. Zo gebruiken we alleen gecertificeerde monteurs die al meer dan 12 jaar ervaring hebben met het repareren van telefoons, laptops en tablets. Uw telefoon reparatie in Eindhoven is bij ons in goede handen.

Onze specialismen liggen bij Apple en Samsung apparaten en daar hebben we dan ook alleen de originele onderdelen van in de auto liggen. Op die manier kunnen we de meeste reparaties gewoon op locatie uitvoeren terwijl u verder gaat met werken, winkelen, sporten of koffie drinken.

Omdat wij alleen de beste monteurs hebben en originele onderdelen gebruiken, krijgt u ook nog eens een mooie garantie op uw telefoon reparatie in Eindhoven.

Telefoon reparatie HiGenius.nl

Iedere reparatie wordt opgenomen middels een actionCam

Telefoon reparatie Eindhoven

Welke reparaties voert Hi Genius uit?

Omdat onze monteurs veel onderdelen bij zich hebben, kunnen we probleemloos uw scherm vervangen, uw accu vernieuwen, uw aan en uitknop repareren, uw IC-chip vervangen en zelfs uw moederbord repareren. Ook speaker- en audio storingen kunnen vaak snel verholpen worden, zowel als problemen met de software van uw telefoon. Blijkt uw telefoon reparatie in Eindhoven toch te ingrijpend, dan nemen we uw telefoon tijdelijk mee om deze in onze werkplaats te onderzoeken en te repareren. Natuurlijk brengen we deze dan na de telefoon reparatie in Eindhoven terug naar een locatie van uw keuze.

De beste mobiele reparatieservice van Noord Brabant en Limburg

Veel klanten gingen u al voor, omdat Hi Genius gemakkelijk, snel en betaalbaar is. Wij bieden de beste dienstverlening en dat voor normale prijzen. Het is dan ook niet vreemd dat onze voorgaande klanten ons beoordelen met de beste cijfers.

Uw telefoon reparatie in Eindhoven wordt bijvoorbeeld opgenomen door onze Action-Cam zodat u zeker weet dat uw privacy door ons erg serieus wordt genomen. Wij hebben ook een webwinkel met het Webwinkel Keurmerk waar u ook accessoires en telefoons kunt aanschaffen.

Hi Genius maakt u het leven zo gemakkelijk mogelijk en zorgt ervoor dat uw toestel na de telefoon reparatie in Eindhoven direct weer te gebruiken is.

Veel reparaties worden vergoed door de verzekering

Wist u dat u uw inboedel- of opslagverzekering kunt gebruiken om uw telefoon reparatie in Eindhoven vergoed te krijgen? Schade veroorzaakt door vloeistof of doordat de telefoon gevallen is wordt hier vaak onder gedekt.

U betaalt dan alleen het eigen risico dat u heeft ingesteld en vaak is dit niet meer dan €50.

Heeft u hier hulp bij nodig?

Ook dan is Hi Genius beschikbaar om u uit de brand te helpen.

Neem contact op met Hi Genius

Loop dus niet langer rond met een defecte telefoon, maar gebruik Hi Genius om uw telefoon reparatie in Eindhoven voor u te realiseren.

U kunt op verschillende manieren contact met ons opnemen en vanaf dat moment gaan wij in actie. Naast telefoons repareren we ook tablets en laptops en kunt u dus terecht bij ons voor allerlei reparaties van uw mobiele apparaten.

Bespaar geld voor een nieuwe telefoon en laat Hi Genius uw telefoon reparatie in Eindhoven uitvoeren. U zult geld besparen en door onze snelle en vakkundige reparatieservice niet worden teleurgesteld.

Telefoon reparatie HiGenius.nl

Hoogste vorm van gemak. Telefoon reparatie op uw gewenste locatie.

Tijdelijk tempered glass actie! Helaamaal gratis bij een iPhone X scherm reparatie op locatie, t.w.v €15,95 cadeau!

telefoon reparatie Samsung logo
telefoon reparatie HiGenius.nl logo
telefoon reparatie Apple HiGenius.nl logo

achterkant reparatie

luidspreker reparatie

accu reparatie

microphone reparatie

camera reparatie

hoofdtelefoon reparatie

Overige reparaties

Heeft u een vreemde schade of probleem met uw toestel die hierboven niet is benoemd? Neem dan contact met ons op. Dit kan op verschillende manieren zie onze contactpagina of bel naar 040-7853488.

Gratis telefoon reparatie, kan dat?

iPhone 8 reparatie eindhoven wij regelen het et de verzekering via de verzekering

Splinter nieuwe iPhone gekocht, wat kan er nou gebeuren?

Wist u dat:

De meeste verzekeraars valschade en waterschade vergoeden binnen de inboedelverzekering, reisverzekering en/of all risk verzekering.

Hoe weet ik of ik de juiste verzekeringen heb?

Om er achter te komen of u een verzekering heeft voor valschade of waterschade kunt het makkelijkst uw bankafschriften of internetbankieren raadplegen. Hier vind u de naam van een assurantiekantoor, verzekeraar of bank. Dit zijn maandelijkse afschrijvingen.

Hoe regel ik een gratis telefoon reparatie?

Allereerst is het natuurlijk afhankelijk van wat de toedracht is geweest. Bijvoorbeeld: Is de schade binnen- of buitenhuis gebeurd. De juiste verzekering hebben is dus van cruciaal belang. Om er achter komen welke verzekering u heeft en of deze schade dekt moet dit specifiek worden nagegaan bij uw verzekeraar of assurantiekantoor. Veel verzekeraars willen eerst een schade formulier ingevuld hebben voordat u het ergens laat maken. Mocht u het uitzoeken lastig vinden dan helpen wij graag bij het uitzoeken hiervan. Neemt u daarvoor telefonisch contact met ons op om het te bespreken.

Samengevat is het heel belangrijk om 1) te weten wat de hoogte van de dekking is. Vraag ten slotte 2) naar het bedrag van uw eigen risico.

Conclusie:

Dus de meeste klanten hoeven alleen maar het eigen risico bedrag te betalen. Uit ervaring hebben 9 van de 10 klanten de schade gedekt waarvan het gemiddelde eigen risico €50 bedraagt!

 

Bekijk meer op Independer.nl voor een overzicht van de meeste verzekeraars die een inboedel verzekering aanbieden, klik hier


Het team

Samir Belaadel founder Hi Genius iPhone, Samsung reparatie

Samir Belaadel

Founder

Maarten van Schoonhoven Hi Genius iPhone, Samsung reparatie

Maarten van Schoonhoven

Co-founder

Nadeem ILAHIBAKS Hi Genius iPhone, Samsung reparatie

Nadeem Ilahibaks

Graphic designer

reparateurs-eindhoven-hi-genius robot mascotte. iPhone, Samsung reparatie

Hi Genius Reparateurs

Monteurs


Redenen om voor Hi Genius te kiezen zijn;

  Hoogste vorm van gemak
  Originele onderdelen
✔  Wanneer het u uitkomt
  Waar het u uitkomt
  Reparatie op uw locatie
  Scherpe prijzen
✔  12 maanden garantie
  Gratis tips en advies
  Reparatie wordt middels een Action-Cam opgenomen
  Bekend en erkend bij vele verzekeraars
✔  Vaak binnen 30 min op uw locatie
  Gratis Temper glass & win-acties

Partners & zakelijke klanten

Logo NH1816logo van der wal samenwerking met Hi Geniuslogo peter geurds assurantienlogo seats2meet strijp-S samenwerking met Hi GeniusCentraal beheer Achmea logo Hi Genius Partnerlogo samsungonderdelenSpie logo partner Hi GeniusLogo Enexis partner Hi Genius

Vergeet u niet iets?

De waardering van www.higenius.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 203 reviews.