Samsung S9 reparatie in Eindhoven

De Samsung S9 wordt nog steeds gezien als een van de beste smartphones ooit gemaakt. Het zou dan ook zonde zijn om deze smartphone weg te doen als het schade heeft of niet meer werkt. Wij van Hi Genius zijn gespecialiseerd in Samsung S9 reparatie in Eindhoven.

Onze monteurs komen gratis bij u op locatie, en reparaties zijn erg scherp geprijsd. Zo repareren wij een veel voorkomend defect (een kapotte achterkant) al voor €119.

HiGenius Samsung S9 reparatie op locatie

Hi Genius is anders dan andere reparatiebedrijven in Eindhoven. U hoeft niet naar onze winkel te komen om uw S9 te laten repareren, wij komen naar u op locatie. Zo kunt u ons inschakelen op uw werk, thuis, op school of welke plek u maar wilt. Wij beschikken namelijk over mobiele werkbussen uitgerust met alles wat wij nodig hebben om een Samsung S9 reparatie uit te voeren.

Een groot voordeel van een Samsung Galaxy S9 repareren op locatie via Hi Genius is dat wij heel snel te werk gaan. Omdat wij puur actief zijn binnen Eindhoven kunnen wij razendsnel op locatie zijn. Zodra u ons heeft ingeschakeld zijn wij binnen 30 minuten bij u op locatie. Vervolgens kunnen wij het toestel direct onder handen nemen zodat u binnen de kortste tijd weer een als nieuw werkende telefoon heeft. En het mooiste van alles? Wij rekenen geen voorrijkosten.

Professionele aanpak en originele onderdelen

Wij vinden het heel belangrijk dat onze Samsung S9 reparaties zoals een scherm reparatie uitermate secuur plaatsvinden. Daarom zijn onze Hi Genius monteurs niet alleen speciaal getraind hiervoor, we maken ook alleen gebruik van originele onderdelen. In het geval van een Samsung S9 scherm reparatie of een ander onderdeel van dit toestel werken wij alleen met de door Samsung geleverde Service Packs. Hier zitten originele onderdelen in die gebruikt worden voor officiële Samsung telefoon reparaties.

 

Niet alleen onze onderdelen zijn professioneel, onze monteurs gaan met uiterste zorg te werk bij u op locatie. Wij beoordelen uw Samsung telefoon eerlijk, en vertellen u precies wat er nodig is om uw S9 te repareren. Wij vervangen niet dat niet nodig is, zo houden wij uw kosten zo laag mogelijk.

Om er zeker van te zijn dat de reparatie plaatsvindt zoals afgesproken, worden al onze reparaties opgenomen. Onze reparateurs zijn tijdens een Samsung  S9 reparatie uitgerust met een ActionCam, zodat je naderhand precies kan zien hoe ze te werk zijn gegaan.

Wij zijn zelfs zo zeker van onze reparaties dat u standaard 12 maanden garantie krijgt op uw reparatie. Dat is de zekerheid van Hi Genius.

Samsung S9 originele scherm reparatie €269

Original Samsung S8 LCD service pack Hi Genius

Samsung S9 origineel back cover (achterkant) €119

Samsung galaxy S9 Back cover achterkant Hi Genius

Samsung  S9 scherm reparatie

Een van de meest voorkomende reparaties die wij bij Hi Genius in Eindhoven uitvoeren als we een S9 repareren is een Samsung S9 scherm reparatie. Met ons gespecialiseerde gereedschap kunnen wij het scherm veilig en zonder schade verwijderen, zelfs als het compleet gebroken of gebarsten is. Vervolgens plaatsen we een officieel nieuw Samsung scherm in de telefoon.

Wij komen dus binnen 30 minuten bij u voorrijden en het scherm van uw Samsung S9 repareren met officiële onderdelen. En dit alles voor een scherpe prijs die u niet eens bij een winkel kan krijgen. Bij Hi Genius kost Samsung S9 scherm reparatie slechts €269,-.

afbeelding wie we zijn Hi Genius iPhone, Samsung reparatie op uw locatie

Hoe werkt het

Garantie

Wij bieden op onze Samsung S9 reparatie in Eindhoven 12 maanden garantie! Dit is de langste garantie dat u kunt krijgen. Dit omdat Hi Genius uitsluitend alleen originele onderdelen gebruikt.

Onderdelen

Wij gebruiken uitsluitend alleen originele onderdelen. Meest zekerheid heeft u alleen met originele onderdelen. Wij willen namelijk niet besparen op een scherm dat de kleuren niet goed weergeeft, minder mooi zijn of zelfs minder lang mee gaat. Bij Samsung heet dit een Samsung service pack. Zie hieronder de afbeelding zoals Samsung die levert:

Samsung galaxy S9 LCD original service pack Hi Genius

Gecertificeerd

Uw Samsung S9 wordt door gecertificeerde reparateurs zorgvuldig gerepareerd met passie voor hun vak.
gemiddeld hebben de monteurs 12 jaar en 8 maanden ervaring.

Effectief

Lekker zorgeloos en doorgaan met wat u  het liefst doet. Wij maken middels onze Samsung S9 reparatie in Eindhoven service uw toestel zorgeloos op uw gewenste locatie.

Makkelijk en transparant

U kunt in 1 min via de de knop ‘repareer mijn Samsung S9’ of telefonisch een monteur inplannen. Samsung S9 reparatie in Eindhoven op uw gewenste locatie zonder voorrijkosten voor een zeer scherpe prijs. Elke reparatie wordt middels een action-cam opgenomen.

scherm reparatie eindhoven action cam Hi Genius

Snel

Na het inplannen van een Samsung S9 reparatie Eindhoven is de monteur gemiddeld binnen 30 min op uw gewenste locatie. Dit zonder voorrijkosten.

Redenen om voor Hi Genius te kiezen zijn;

  Hoogste vorm van gemak
  Originele onderdelen
✔  Wanneer het u uitkomt
  Waar het u uitkomt
  Reparatie op uw locatie
  Scherpe prijzen
✔  12 maanden garantie
  Gratis tips en advies
  Reparatie wordt middels een Action-Cam opgenomen
  Bekend en erkend bij vele verzekeraars
✔  Vaak binnen 30 min op uw locatie
  Gratis Temper glass & win-acties

Partners & zakelijke klanten

Logo NH1816logo van der wal samenwerking met Hi Geniuslogo peter geurds assurantienlogo seats2meet strijp-S samenwerking met Hi GeniusCentraal beheer Achmea logo Hi Genius Partnerlogo samsungonderdelenSpie logo partner Hi GeniusLogo Enexis partner Hi Genius
De waardering van www.higenius.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 202 reviews.