iPhone Reparatie bus

Hi Genius: dé specialisten voor uw Samsung reparatie in Eindhoven

Door een Samsung reparatie in Eindhoven bij Hi Genius in te plannen kunt u flink wat geld besparen. Samsung telefoons en tablets zijn namelijk van een dusdanige kwaliteit dat ze vele jaren mee kunnen en repareren is dan goedkoper dan vervangen.

Als u uw Samsung reparatie in Eindhoven door onze monteurs laat uitvoeren, dan zal u niet teleurgesteld worden.

Wij zijn namelijk de enige mobiele reparatieservice in Noord-Brabant en Limburg en komen direct naar u toe om de reparatie op locatie uit te voeren. En dat doen we zonder torenhoge prijzen en voorrijkosten te vragen.

Zo voeren wij uw Samsung reparatie in Eindhoven uit

Als uw Samsung toestel defect is, dan heeft u hier last van. Wij bij Hi Genius begrijpen dat als geen ander en daarom hebben wij een uniek servicemodel ontwikkeld om u zoveel mogelijk te ontlasten.

Onze gecertificeerde monteurs komen namelijk naar u toe om uw Samsung reparatie in Eindhoven uit te voeren.

Na het melden van de storing zijn ze er vaak al binnen een half uur. Vervolgens wordt uw reparatie in de reparatiebus uitgevoerd en kunt u doorgaan met werken, winkelen, sporten of koffie drinken.

Als de Samsung reparatie in Eindhoven is voltooid haalt u uw Samsung toestel simpelweg op en werkt deze weer als nieuw.

De unieke punten van Hi Genius

Wij blinken uit in wat wij doen en dat om verscheidene redenen.

Zo hebben wij alleen maar originele Samsung onderdelen bij ons en zijn onze monteurs specifiek gespecialiseerd in reparaties van toestellen van dit merk. Lukt ons het toch niet on uw Samsung reparatie in Eindhoven op locatie uit te voeren dan nemen we uw apparaat mee voor nader onderzoek. Uiteraard brengen we deze naderhand ook gewoon weer terug naar een adres dat u aan ons doorgeeft.

De reparatie wordt opgenomen via onze Action-Cam, zodat u zeker weet dat uw privacy beschermd is gebleven. En nadat u uw werkende Samsung apparaat weer in uw tas doet, krijgt u over de werkzaamheden die we hebben verricht maar liefst 12 maanden garantie.

Samsung reparatie

Iedere reparatie wordt opgenomen middels een actionCam

Samsung reparatie Eindhoven
iPhone reparatie Eindhoven mascotte HiGenius.nl

Wat kunnen we voor u repareren?

Wij kunnen tijdens uw Samsung reparatie in Eindhoven een groot aantal handelingen op locatie verrichten. Dat komt doordat onze monteurs standaard een goede voorraad originele onderdelen in de auto hebben liggen.

Is uw beeldscherm defect of gebarsten, is de aan- en uitknop defect, heeft u problemen met uw speakers of andere audio, is er sprake van een software of hardware storing of is uw telefoon gevallen en beschadigd?

Wij kunnen u van deze problemen verhelpen door uw Samsung reparatie in Eindhoven in onze auto te verhelpen. We kunnen zelfs IC-chips vervangen of een moederbord reparatie uitvoeren, mocht dit nodig zijn.

Vele tevreden klanten gingen u voor

Bij Hi Genius zijn we weg trots op de hoge score die onze klanten ons geven voor de dienstverlening die we aanbieden.

Als u uw Samsung reparatie in Eindhoven door ons laat uitvoeren, dan zal u hier ook van kunnen profiteren. Naast het repareren van Samsung tablets en telefoons zijn wij ook specialist in iPads en iPhones. Ook repareren we de meeste laptops via onze afhaal- en breng service. Vergeet u vooral niet een kijkje te nemen in onze webwinkel, want daar vindt u ongetwijfeld een mooie aanbieding.

Hulp bij het indienen van een schadeclaim

Hi Genius is erkend en bekend bij veel verschillende verzekeraars. In de meeste gevallen kunt u uw Samsung reparatie in Eindhoven door hen vergoed krijgen en wel via uw inboedelverzekering. Het is altijd verstandig om uw verzekeraar even te bellen en hiernaar te vragen.

Lukt het u niet om alles uit te zoeken? Dan kunnen wij u daar ook bij helpen.

In veel gevallen betaalt u dan enkel het eigen risico bedrag. Neemt u daarom contact met ons op om dit te bespreken.

Neem contact met ons op

Zet uw Samsung reparatie in Eindhoven in gang met een belletje, een WhatsAppje, een Facebook berichtje of een bezoekje. U vindt ook voldoende contactformulieren online waarmee u ons kunt bereiken.

Vanaf dat moment zullen wij uw Samsung reparatie in Eindhoven voor u inplannen, zodat u zich alleen zorgen hoeft te maken over wat u gaat doen terwijl onze monteur uw toestel repareert.

Telefoon reparatie HiGenius.nl

Hoogste vorm van gemak. Telefoon reparatie op uw gewenste locatie.

Tijdelijk tempered glass actie! Helaamaal gratis bij een iPhone X scherm reparatie op locatie, t.w.v €15,95 cadeau!

telefoon reparatie Samsung logo
telefoon reparatie HiGenius.nl logo
telefoon reparatie Apple HiGenius.nl logo

achterkant reparatie

luidspreker reparatie

accu reparatie

microphone reparatie

camera reparatie

hoofdtelefoon reparatie

Overige reparaties

Heeft u een vreemde schade of probleem met uw toestel die hierboven niet is benoemd? Neem dan contact met ons op. Dit kan op verschillende manieren zie onze contactpagina of bel naar 040-7853488.

Gratis Samsung reparatie, kan dat?

iPhone 8 reparatie eindhoven wij regelen het et de verzekering via de verzekering

Splinter nieuwe iPhone gekocht, wat kan er nou gebeuren?

Wist u dat:

De meeste verzekeraars valschade en waterschade vergoeden binnen de inboedelverzekering, reisverzekering en/of all risk verzekering.

Hoe weet ik of ik de juiste verzekeringen heb?

Om er achter te komen of u een verzekering heeft voor valschade of waterschade kunt het makkelijkst uw bankafschriften of internetbankieren raadplegen. Hier vind u de naam van een assurantiekantoor, verzekeraar of bank. Dit zijn maandelijkse afschrijvingen.

Hoe regel ik een gratis telefoon reparatie?

Allereerst is het natuurlijk afhankelijk van wat de toedracht is geweest. Bijvoorbeeld: Is de schade binnen- of buitenhuis gebeurd. De juiste verzekering hebben is dus van cruciaal belang. Om er achter komen welke verzekering u heeft en of deze schade dekt moet dit specifiek worden nagegaan bij uw verzekeraar of assurantiekantoor. Veel verzekeraars willen eerst een schade formulier ingevuld hebben voordat u het ergens laat maken. Mocht u het uitzoeken lastig vinden dan helpen wij graag bij het uitzoeken hiervan. Neemt u daarvoor telefonisch contact met ons op om het te bespreken.

Samengevat is het heel belangrijk om 1) te weten wat de hoogte van de dekking is. Vraag ten slotte 2) naar het bedrag van uw eigen risico.

Conclusie:

Dus de meeste klanten hoeven alleen maar het eigen risico bedrag te betalen. Uit ervaring hebben 9 van de 10 klanten de schade gedekt waarvan het gemiddelde eigen risico €50 bedraagt!

 

Bekijk meer op Independer.nl voor een overzicht van de meeste verzekeraars die een inboedel verzekering aanbieden, klik hier


Het team

Samir Belaadel founder Hi Genius iPhone, Samsung reparatie

Samir Belaadel

Founder

Maarten van Schoonhoven Hi Genius iPhone, Samsung reparatie

Maarten van Schoonhoven

Co-founder

Nadeem ILAHIBAKS Hi Genius iPhone, Samsung reparatie

Nadeem Ilahibaks

Graphic designer

reparateurs-eindhoven-hi-genius robot mascotte. iPhone, Samsung reparatie

Hi Genius Reparateurs

Monteurs


Redenen om voor Hi Genius te kiezen zijn;

  Hoogste vorm van gemak
  Originele onderdelen
✔  Wanneer het u uitkomt
  Waar het u uitkomt
  Reparatie op uw locatie
  Scherpe prijzen
✔  12 maanden garantie
  Gratis tips en advies
  Reparatie wordt middels een Action-Cam opgenomen
  Bekend en erkend bij vele verzekeraars
✔  Vaak binnen 30 min op uw locatie
  Gratis Temper glass & win-acties

Partners & zakelijke klanten

Logo NH1816logo van der wal samenwerking met Hi Geniuslogo peter geurds assurantienlogo seats2meet strijp-S samenwerking met Hi GeniusCentraal beheer Achmea logo Hi Genius Partnerlogo samsungonderdelenSpie logo partner Hi GeniusLogo Enexis partner Hi Genius

Vergeet u niet iets?

De waardering van www.higenius.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 203 reviews.