iPhone XS reparatie in Eindhoven

Is uw telefoon gevallen of heeft het een defect? Hi Genius biedt iPhone XS reparatie in Eindhoven, niet in een winkel, maar gewoon op locatie. Heeft u bijvoorbeeld een iPhone XS scherm reparatie nodig in Eindhoven, dan komt een monteur van ons persoonlijk bij u langs bij u thuis, op uw werk of bij u op school.

Wij zijn binnen 30 minuten bij u en iPhone XS reparaties beginnen bij ons al vanaf €129.

En een iPhone XS scherm reparatie voor €319. Naast een snelle service op locatie en lage prijzen biedt Hi Genius nog veel meer voordelen.

Gegarandeerd de beste iPhone XS reparatie

Hi Genius is ontstaan uit onze eigen onvrede binnen de huidige reparatie markt. Daarom zijn wij met ons concept begonnen vanuit onze eigen waardes;

Het is heel vervelend om jouw telefoon dagenlang kwijt te zijn voor een iPhone XS reparatie. Daarom repareren wij het vliegensvlug bij u op locatie.

De reden waarom veel reparatiebedrijven dagen of zelfs weken nodig hebben om simpele dingen zoals een iPhone XS reparatie uit te voeren, is omdat ze niet de juiste gereedschappen of kennis hebben. Vaak moeten ze derde partijen erbij halen of meerdere keren prutsen om een iPhone reparatie uit te voeren.

Daarom zijn onze monteurs speciaal getraind in de reparatie van alle iPhone modellen, waaronder de XS. Daarnaast beschikken we over alle gereedschappen die nodig zijn om een deze specialistische reparaties uit te voeren.

iPhone XS reparatie Eindhoven

Iedere reparatie wordt opgenomen middels een actionCam

Hoogste vorm van gemak, iPhone XS reparatie Eindhoven op uw gewenste locatie.

Tijdelijk tempered glass actie! Helaamaal gratis bij een iPhone X scherm reparatie op locatie, t.w.v €15,95 cadeau!

Hi Genius gebruikt alleen originele onderdelen

Wanneer je bijvoorbeeld een scherm moet vervangen bij een iPhone XS scherm reparatie, is het essentieel om originele Apple onderdelen te gebruiken. Natuurlijk zijn er goedkopere namaak onderdelen, maar die leveren niet dezelfde kwaliteit en stevigheid op. Daarom werken wij alleen met originele Apple onderdelen en kunnen we die op een professionele manier vervangen.

Hi Genius gaat professioneel te werk en geeft vrijblijvend advies

Wij zetten ons iedere dag in om de telefoonproblemen van mensen in Eindhoven op te lossen. Dit zullen wij echter nooit over de rug van onze klanten doen. Wij zullen eerst samen met u proberen vast te stellen wat het probleem kan zijn, en of er een oplossing voor is zonder dat een iPhone XS reparatie in Eindhoven nodig is. Mochten we een defect aantreffen dat zullen wij een eerlijke prijsopgave opstellen. Wij vervangen alleen de onderdelen die dit echt nodig hebben, zodat we u nooit teveel in rekening hoeven te brengen.

Maar ook onze reparaties zelf zijn zeer scherp geprijsd. Zo betaal je voor iPhone XS Accu reparatie slechts €129. Een iPhone XS scherm vervangen met een originele display kost bij ons slechts €319.

Gegarandeerd zekerheid van uw iPhone reparatie

Of u nu op zoek bent naar een iPhone XS scherm reparatie of een andere reparatie in Eindhoven, wij zorgen ervoor dat uw telefoon weer werkt als nieuw. Omdat wij alleen originele Apple onderdelen gebruiken die wij vakkundig plaatsen, kunnen wij een goede kwaliteit garanderen.

Wij zijn zelfs zo zeker van onze iPhone reparaties dat wij standaard 12 maanden garantie geven.

Om er zeker van te zijn dat onze monteurs op de juiste manier een iPhone XS reparatie uitvoeren, nemen ze het hele reparatieproces op met een ActionCam. Op die manier kan je na afloop controleren dat de reparatie op de juiste manier is uitgevoerd en je niet te veel betaalt.

Hi Genius is de Apple specialist van Eindhoven

Hi Genius doet meer dan alleen een iPhone XS reparatie in Eindhoven op locatie. Zo kunt u bij ons terecht voor de reparatie van alle soorten iPhones en andere smartphones zoals Samsung. Daarnaast zijn onze monteurs ook speciaal getraind voor de onderhoud en reparatie van tablets, laptops, macbooks en meer. Heb je een defect apparaat of toestel maar weet je niet precies wat je hier mee aanmoet of wat er precies mis is? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. HiGenius helpt je graag persoonlijk verder.

scherm reparatie
€319

Zit er een barst in het scherm of heeft u vervelende strepen in beeld? Dan is uw beeldscherm aan vervanging toe. Heeft u een ander probleem met uw iPhone XS? Neemt u dan contant met ons op 040-7853488. Wij gebruiken alleen originele onderdelen vandaar dat u altijd 12 maanden garantie krijgt.

iphone x lcd reparatie screen higenius.nl

achterkant reparatie
€319

Is de frame/ behuizing beschadigd of is de glazen achterkant gebarsten? Dan kunnen wij het op uw gewenste locatie vervangen. De achterkant wordt altijd samen met de frame en camera lens compleet vervangen. Heeft u meer vragen neemt u dan gerust contact met ons op. Bellen kan op 040-7853488 en e-mailen naar info@higenius.nl

iphone X achterkant back cover reparatie higenius.nl

accu reparatie
€129

Gaat de accu van je iPhone snel leeg of verspringen de batterij percentages? Dan heeft u grote kans dat uw accu aan vervanging toe is. Bel ons voor de zekerheid om nog enkele testen gratis/kosteloos uit te voeren. Bel voor vragen of een iPhone XS reparatie Eindhoven met 040-7853488

iPhone X accu reparatie op locatie HiGenius.nl

camera reparatie
€129

Heeft u een barst, trillend/ slecht beeld of zoomt de camera niet meer. Dan heeft u grote kans dat uw camera defect is. Mocht u het niet zeker weten, belt u dan voor de zekerheid met ons op 040-7853488. Kosten voor de camera voorzijde is €129 en de camera aan de achterzijde €149. dit incl btw, montage en 12 maanden garantie. Wij rekenen geen voorrijkosten!

Overige reparaties

Heeft u een vreemde schade of probleem met uw toestel die hierboven niet is benoemd? Neem dan contact met ons op. Dit kan op verschillende manieren zie onze contactpagina of klik hier.

Gratis iPhone XS reparatie Eindhoven, kan dat?

iPhone 8 reparatie eindhoven wij regelen het et de verzekering via de verzekering

Splinter nieuwe iPhone gekocht, wat kan er nou gebeuren?

Wist u dat:

De meeste verzekeraars valschade en waterschade vergoeden binnen de inboedelverzekering, reisverzekering en/of all risk verzekering.

Hoe weet ik of ik de juiste verzekeringen heb?

Om er achter te komen of u een verzekering heeft voor valschade of waterschade kunt het makkelijkst uw bankafschriften of internetbankieren raadplegen. Hier vind u de naam van een assurantiekantoor, verzekeraar of bank. Dit zijn maandelijkse afschrijvingen.

Hoe regel ik een gratis iPhone XS reparatie Eindhoven?

Allereerst is het natuurlijk afhankelijk van wat de toedracht is geweest. Bijvoorbeeld: Is de schade binnen- of buitenhuis gebeurd. De juiste verzekering hebben is dus van cruciaal belang. Om er achter komen welke verzekering u heeft en of deze schade dekt moet dit specifiek worden nagegaan bij uw verzekeraar of assurantiekantoor. Veel verzekeraars willen eerst een schade formulier ingevuld hebben voordat u het ergens laat maken. Mocht u het uitzoeken lastig vinden dan helpen wij graag bij het uitzoeken hiervan. Neemt u daarvoor telefonisch contact met ons op om het te bespreken.

Samengevat is het heel belangrijk om 1) te weten wat de hoogte van de dekking is. Vraag ten slotte 2) naar het bedrag van uw eigen risico.

Conclusie:

Dus de meeste klanten hoeven alleen maar het eigen risico bedrag te betalen. Uit ervaring hebben 9 van de 10 klanten de schade gedekt waarvan het gemiddelde eigen risico €50 bedraagt!

 

Bekijk meer op Independer.nl voor een overzicht van de meeste verzekeraars die een inboedel verzekering aanbieden, klik hier


Het team

Samir Belaadel founder Hi Genius iPhone, Samsung reparatie

Samir Belaadel

Founder

Maarten van Schoonhoven Hi Genius iPhone, Samsung reparatie

Maarten van Schoonhoven

Co-founder

Nadeem ILAHIBAKS Hi Genius iPhone, Samsung reparatie

Nadeem Ilahibaks

Graphic designer

reparateurs-eindhoven-hi-genius robot mascotte. iPhone, Samsung reparatie

Hi Genius Reparateurs

Monteurs


Redenen om voor Hi Genius te kiezen zijn;

  Hoogste vorm van gemak
  Originele onderdelen
✔  Wanneer het u uitkomt
  Waar het u uitkomt
  Reparatie op uw locatie
  Scherpe prijzen
✔  12 maanden garantie
  Gratis tips en advies
  Reparatie wordt middels een Action-Cam opgenomen
  Bekend en erkend bij vele verzekeraars
✔  Vaak binnen 30 min op uw locatie
  Gratis Temper glass & win-acties

Partners & zakelijke klanten

Logo NH1816logo van der wal samenwerking met Hi Geniuslogo peter geurds assurantienlogo seats2meet strijp-S samenwerking met Hi GeniusCentraal beheer Achmea logo Hi Genius Partnerlogo samsungonderdelenSpie logo partner Hi GeniusLogo Enexis partner Hi Genius

Vergeet u niet iets?

De waardering van www.higenius.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 202 reviews.