iPhone X scherm reparatie in Eindhoven

Heeft het scherm van uw telefoon een barst, defecte delen of andere schade? Dan komen de monteurs van Hi Genius graag bij u langs voor een iPhone X scherm reparatie in Eindhoven.

Niet alleen komen wij persoonlijk bij u langs aan huis, op werk of op school, we zijn ook nog eens de goedkoopste optie voor een professionele iPhone X scherm reparatie met garantie.

Een iPhone X reparatie in Eindhoven op uw locatie al vanaf €129! (accu/front camera). En een iPhone X scherm reparatie op locatie €289. Hi Genius gebruikt strikt alleen originele onderdelen waardoor wij altijd 12 maanden garantie geven. In de meeste gevallen worden reparaties bij Hi Genius gedekt door uw verzekering. Het is dan ook niet moeilijk om te zien waarom zoveel mensen in Eindhoven voor ons kiezen. Of loop iedere woensdag binnen bij seats2meet strijp-S Torenallee 24, in Eindhoven.

iPhone reparatie op locatie

Wij baalden er zelf van hoe lastig en onhandig het was om een iPhone scherm te laten repareren bij andere reparateurs. Daarom zorgen wij bij Hi Genius ervoor dat uw de beste ervaring zult krijgen.

Onze speciaal getrainde monteurs weten precies wat erbij komt kijken om een iPhone X scherm te vervangen in Eindhoven. We rijden bij u voor en kunnen ter plekke het scherm vervangen. Niet alleen is dit wel zo makkelijk voor u, het is ook nog eens heel voordelig.

Dit alles en meer bij Hi Genius!

*artikel Nibud, lees hier

∗artikel NiBud, lees hier

*laptop reparatie vergelijken, lees hier

*laptop reparatie Hi Genius pagina, Klik Hier

[/expand]

iPhone X reparatie Eindhoven op locatie higenius.nl

Iedere reparatie wordt opgenomen middels een actionCam

Uw iPhone X scherm vervangen voor de laagste prijs

Een iPhone X scherm vervangen in Eindhoven hoeft niet duur te zijn. Want ondanks onze geweldige service bij u op locatie houden wij onze kosten voor u laag. Zo beginnen onze prijzen al op €129 (accu/front camera). Een iPhone X scherm reparatie bij uw op locatie kost slechts €289.

Bij dit soort lage prijzen gaan mensen al snel vermoeden dat wij namaak onderdelen gebruiken, niks is echter minder waar. Bij Hi Genius maken wij alleen gebruik van originele onderdelen. Na onze reparatie zal uw telefoon weer als nieuw zijn.

Hier zijn wij zo zeker van dat wij zelfs een volle 12 maanden garantie geven op uw reparatie. Hi Genius is namelijk in staat om zijn kwaliteit constant te garanderen en zijn prijzen laag te houden door alleen met eigen monteurs te werken.

Professionele aanpak en eerlijk advies

Iedereen die wel eens bij een Apple store is geweest met een defecte iPhone weet hoeveel ze hier rekenen voor een reparatie. Vaak ‘moeten’ ze gehele componenten vervangen om een klein probleem te verhelpen. En dit is zonde, want een probleem dat hooguit rond de €100 – €200 hoeft te kosten kan al snel oplopen naar de prijs van een nieuwe telefoon.

Daarom geven wij bij HiGenius u eerlijk en professioneel advies voor een iPhone X scherm reparatie in Eindhoven, en alle andere reparaties aan uw apparatuur.

Om u te kunnen laten zien dat wij eerlijk te werk gaan, nemen wij iedere reparatie op met onze camera’s. Hierdoor weet u zeker dat er niks raars gebeurt met uw telefoon, maar ook dat u niet extra betaalt voor niet uitgevoerde of overbodige reparaties.

Snelle iPhone reparatie

Het zou u maar gebeuren, u laat uw iPhone vallen en het scherm barst of raakt defect. Neem dan contact met ons op.

Wij zorgen er namelijk voor dat vanaf de melding wij binnen 30 minuten bij u op locatie zijn. Wij hebben als bij ons om uw telefoon onder handen te nemen. U staat kunt dan ook binnen de kortste keren weer genieten van een werkende telefoon die voelt en eruit ziet als nieuw, met een volle 12 maanden garantie op uw reparatie.

En dit alles is goedkoper dan conventionele reparatie zoals een iPhone X scherm vervangen in Eindhoven. Het mooiste van alles, wij rekenen geen voorrijkosten

 

Komt u liever bij ons langs voor een reparatie? U kunt ons iedere woensdag vinden bij seats2meet strijp-S Torenallee 24, in Eindhoven.

Hi Genius is de Apple specialist van Eindhoven

Het is geen toeval dat Hi Genius de expert is op het gebied van iPhone reparatie, en dat ook nog eens op locatie. Wij zijn namelijk een van de enige monteurs die precies weten hoe de iPhone’s in elkaar zitten en hoe alles te repareren is. Zo kunnen wij zelfs de IC-chips vervangen en reparaties verrichten aan het moederbord, twee zeer gespecialiseerde reparaties.

Dit soort ingrijpende reparaties worden middels een pick-up & return gedaan, maar snellere reparaties zoals een iPhone X scherm vervangen kunnen wij in Eindhoven op locatie doen in een hele korte tijd.

Hoogste vorm van gemak. iPhone X scherm reparatie Eindhoven op uw gewenste locatie.

Tijdelijk tempered glass actie! Helaamaal gratis bij een iPhone X scherm reparatie op locatie, t.w.v €15,95 cadeau!

scherm reparatie
€289

Zit er een barst in het scherm of heeft u vervelende strepen in beeld? Dan is uw beeldscherm aan vervanging toe. Heeft u een ander probleem met uw iPhone X? Neemt u dan contant met ons op 040-7853488. Wij gebruiken alleen originele onderdelen vandaar dat u altijd 12 maanden garantie krijgt.

iphone x lcd reparatie screen higenius.nl

achterkant reparatie
€299

Is de frame/ behuizing beschadigd of is de glazen achterkant gebarsten? Dan kunnen wij het op uw gewenste locatie vervangen. De achterkant wordt altijd samen met de frame en camera lens compleet vervangen. Heeft u meer vragen neemt u dan gerust contact met ons op. Bellen kan op 040-7853488 en e-mailen naar info@higenius.nl

iphone X achterkant back cover reparatie higenius.nl

accu reparatie
€129

Gaat de accu van je iPhone snel leeg of verspringen de batterij percentages? Dan heeft u grote kans dat uw accu aan vervanging toe is. Bel ons voor de zekerheid om nog enkele testen gratis/kosteloos uit te voeren. Bel voor vragen of een iPhone X scherm reparatie Eindhoven met 040-7853488

iPhone X accu reparatie op locatie HiGenius.nl

camera reparatie
€129

Heeft u een barst, trillend/ slecht beeld of zoomt de camera niet meer. Dan heeft u grote kans dat uw camera defect is. Mocht u het niet zeker weten, belt u dan voor de zekerheid met ons op 040-7853488. Kosten voor de camera voorzijde is €129 en de camera aan de achterzijde €149. dit incl btw, montage en 12 maanden garantie. Wij rekenen geen voorrijkosten!

Overige reparaties

Heeft u een vreemde schade of probleem met uw toestel die hierboven niet is benoemd? Neem dan contact met ons op. Dit kan op verschillende manieren zie onze contactpagina of klik hier.

Gratis iPhone X scherm reparatie Eindhoven, kan dat?

iPhone 8 reparatie eindhoven wij regelen het et de verzekering via de verzekering

Splinter nieuwe iPhone gekocht, wat kan er nou gebeuren?

Wist u dat:

De meeste verzekeraars valschade en waterschade vergoeden binnen de inboedelverzekering, reisverzekering en/of all risk verzekering.

Hoe weet ik of ik de juiste verzekeringen heb?

Om er achter te komen of u een verzekering heeft voor valschade of waterschade kunt het makkelijkst uw bankafschriften of internetbankieren raadplegen. Hier vind u de naam van een assurantiekantoor, verzekeraar of bank. Dit zijn maandelijkse afschrijvingen.

Hoe regel ik een gratis telefoon reparatie?

Allereerst is het natuurlijk afhankelijk van wat de toedracht is geweest. Bijvoorbeeld: Is de schade binnen- of buitenhuis gebeurd. De juiste verzekering hebben is dus van cruciaal belang. Om er achter komen welke verzekering u heeft en of deze schade dekt moet dit specifiek worden nagegaan bij uw verzekeraar of assurantiekantoor. Veel verzekeraars willen eerst een schade formulier ingevuld hebben voordat u het ergens laat maken. Mocht u het uitzoeken lastig vinden dan helpen wij graag bij het uitzoeken hiervan. Neemt u daarvoor telefonisch contact met ons op om het te bespreken.

Samengevat is het heel belangrijk om 1) te weten wat de hoogte van de dekking is. Vraag ten slotte 2) naar het bedrag van uw eigen risico.

Conclusie:

Dus de meeste klanten hoeven alleen maar het eigen risico bedrag te betalen. Uit ervaring hebben 9 van de 10 klanten de schade gedekt waarvan het gemiddelde eigen risico €50 bedraagt!

 

Bekijk meer op Independer.nl voor een overzicht van de meeste verzekeraars die een inboedel verzekering aanbieden, klik hier


Het team

Samir Belaadel founder Hi Genius iPhone, Samsung reparatie

Samir Belaadel

Founder

Maarten van Schoonhoven Hi Genius iPhone, Samsung reparatie

Maarten van Schoonhoven

Co-founder

Nadeem ILAHIBAKS Hi Genius iPhone, Samsung reparatie

Nadeem Ilahibaks

Graphic designer

reparateurs-eindhoven-hi-genius robot mascotte. iPhone, Samsung reparatie

Hi Genius Reparateurs

Monteurs


Redenen om voor Hi Genius te kiezen zijn;

  Hoogste vorm van gemak
  Originele onderdelen
✔  Wanneer het u uitkomt
  Waar het u uitkomt
  Reparatie op uw locatie
  Scherpe prijzen
✔  12 maanden garantie
  Gratis tips en advies
  Reparatie wordt middels een Action-Cam opgenomen
  Bekend en erkend bij vele verzekeraars
✔  Vaak binnen 30 min op uw locatie
  Gratis Temper glass & win-acties

Partners & zakelijke klanten

Logo NH1816logo van der wal samenwerking met Hi Geniuslogo peter geurds assurantienlogo seats2meet strijp-S samenwerking met Hi GeniusCentraal beheer Achmea logo Hi Genius Partnerlogo samsungonderdelenSpie logo partner Hi GeniusLogo Enexis partner Hi Genius

Vergeet u niet iets?

De waardering van www.higenius.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 203 reviews.