iPhone X reparatie in Meerhoven

De goedkoopste reparatie

iPhone X reparatie in Meerhoven op uw locatie al vanaf €129! (accu/front camera). iPhone X scherm reparatie op locatie €289. Hi Genius gebruikt uitsluitend alleen originele onderdelen waardoor wij altijd 12 maanden garantie geven. Of loop iedere woensdag binnen bij seats2meet strijp-S Torenallee 24, in Eindhoven.

De hoogste vorm van gemak

Hi Genius gelooft dat uw kostbare tijd beter besteed kan worden en dat u liever doorgaat met werken, studeren, sporten of ontspannen. Daarom is iPhone X reparatie Meerhoven op locatie de oplossing wanneer uw toestel defect of beschadigd is.

Snel op uw locatie

De reactietijd, vanaf het melden van de iPhone X reparatie Meerhoven tot het moment dat de monteur bij u op locatie is, is gemiddeld 30 min. lees meer

Apple iPhone specialisme

Onze specialisatie ligt op het gebied van iPhone reparaties. Dit omdat we van de iPhone’s zelfs de IC-chips vervangen en moederboard reparaties verrichten. Ingrijpende reparaties worden middels een pickup & return opgelost. Hi Genius is de enige mobiele reparatieservice in Meerhoven en omgeving en dit dan ook nog eens zonder voorrijkosten te rekenen!

Dit alles en meer bij Hi Genius!

*artikel Nibud, lees hier

∗artikel NiBud, lees hier

*laptop reparatie vergelijken, lees hier

*laptop reparatie Hi Genius pagina, Klik Hier

iPhone X reparatie Eindhoven op locatie higenius.nl

Iedere reparatie wordt opgenomen middels een actionCam

Hoogste vorm van gemak. iPhone X reparatie Meerhoven op uw gewenste locatie.

Tijdelijk tempered glass actie! Helaamaal gratis bij een iPhone X scherm reparatie op locatie, t.w.v €15,95 cadeau!

scherm reparatie
€289

Zit er een barst in het scherm of heeft u vervelende strepen in beeld? Dan is uw beeldscherm aan vervanging toe. Heeft u een ander probleem met uw iPhone X? Neemt u dan contant met ons op 040-7853488. Wij gebruiken alleen originele onderdelen vandaar dat u altijd 12 maanden garantie krijgt.

iphone x lcd reparatie screen higenius.nl

achterkant reparatie
€299

Is de frame/ behuizing beschadigd of is de glazen achterkant gebarsten? Dan kunnen wij het op uw gewenste locatie vervangen. De achterkant wordt altijd samen met de frame en camera lens compleet vervangen. Heeft u meer vragen neemt u dan gerust contact met ons op. Bellen kan op 040-7853488 en e-mailen naar info@higenius.nl

iphone X achterkant back cover reparatie higenius.nl

accu reparatie
€129

Gaat de accu van je iPhone snel leeg of verspringen de batterij percentages? Dan heeft u grote kans dat uw accu aan vervanging toe is. Bel ons voor de zekerheid om nog enkele testen gratis/kosteloos uit te voeren. Bel voor vragen of een iPhone X reparatie Meerhoven met 040-7853488

iPhone X accu reparatie op locatie HiGenius.nl

camera reparatie
€129

Heeft u een barst, trillend/ slecht beeld of zoomt de camera niet meer. Dan heeft u grote kans dat uw camera defect is. Mocht u het niet zeker weten, belt u dan voor de zekerheid met ons op 040-7853488. Kosten voor de camera voorzijde is €129 en de camera aan de achterzijde €149. dit incl btw, montage en 12 maanden garantie. Wij rekenen geen voorrijkosten!

Overige reparaties

Heeft u een vreemde schade of probleem met uw toestel die hierboven niet is benoemd? Neem dan contact met ons op. Dit kan op verschillende manieren zie onze contactpagina of klik hier.

Gratis iPhone X reparatie Meerhoven, kan dat?

iPhone 8 reparatie eindhoven wij regelen het et de verzekering via de verzekering

Splinter nieuwe iPhone gekocht, wat kan er nou gebeuren?

Wist u dat:

De meeste verzekeraars valschade en waterschade vergoeden binnen de inboedelverzekering, reisverzekering en/of all risk verzekering.

Hoe weet ik of ik de juiste verzekeringen heb?

Om er achter te komen of u een verzekering heeft voor valschade of waterschade kunt het makkelijkst uw bankafschriften of internetbankieren raadplegen. Hier vind u de naam van een assurantiekantoor, verzekeraar of bank. Dit zijn maandelijkse afschrijvingen.

Hoe regel ik een gratis telefoon reparatie?

Allereerst is het natuurlijk afhankelijk van wat de toedracht is geweest. Bijvoorbeeld: Is de schade binnen- of buitenhuis gebeurd. De juiste verzekering hebben is dus van cruciaal belang. Om er achter komen welke verzekering u heeft en of deze schade dekt moet dit specifiek worden nagegaan bij uw verzekeraar of assurantiekantoor. Veel verzekeraars willen eerst een schade formulier ingevuld hebben voordat u het ergens laat maken. Mocht u het uitzoeken lastig vinden dan helpen wij graag bij het uitzoeken hiervan. Neemt u daarvoor telefonisch contact met ons op om het te bespreken.

Samengevat is het heel belangrijk om 1) te weten wat de hoogte van de dekking is. Vraag ten slotte 2) naar het bedrag van uw eigen risico.

Conclusie:

Dus de meeste klanten hoeven alleen maar het eigen risico bedrag te betalen. Uit ervaring hebben 9 van de 10 klanten de schade gedekt waarvan het gemiddelde eigen risico €50 bedraagt!

 

Bekijk meer op Independer.nl voor een overzicht van de meeste verzekeraars die een inboedel verzekering aanbieden, klik hier


Het team

Samir Belaadel founder Hi Genius iPhone, Samsung reparatie

Samir Belaadel

Founder

Maarten van Schoonhoven Hi Genius iPhone, Samsung reparatie

Maarten van Schoonhoven

Co-founder

Nadeem ILAHIBAKS Hi Genius iPhone, Samsung reparatie

Nadeem Ilahibaks

Graphic designer

reparateurs-eindhoven-hi-genius robot mascotte. iPhone, Samsung reparatie

Hi Genius Reparateurs

Monteurs


Redenen om voor Hi Genius te kiezen zijn;

  Hoogste vorm van gemak
  Originele onderdelen
✔  Wanneer het u uitkomt
  Waar het u uitkomt
  Reparatie op uw locatie
  Scherpe prijzen
✔  12 maanden garantie
  Gratis tips en advies
  Reparatie wordt middels een Action-Cam opgenomen
  Bekend en erkend bij vele verzekeraars
✔  Vaak binnen 30 min op uw locatie
  Gratis Temper glass & win-acties

Partners & zakelijke klanten

Logo NH1816logo van der wal samenwerking met Hi Geniuslogo peter geurds assurantienlogo seats2meet strijp-S samenwerking met Hi GeniusCentraal beheer Achmea logo Hi Genius Partnerlogo samsungonderdelenSpie logo partner Hi GeniusLogo Enexis partner Hi Genius

Vergeet u niet iets?

De waardering van www.higenius.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 203 reviews.