iPhone X reparatie in Eindhoven

Er zijn maar weinig dingen zo vervelend dan een defecte iPhone X. Een goede iPhone reparatie in Eindhoven vinden was tot voorkort best lastig. Want naast onhandige reparatietijden zijn de opties in Eindhoven vooral erg prijzig. Daarom bieden wij van Hi Genius iets unieks aan:

Wij komen bij u op locatie langs en onze professionele monteurs repareren uw iPhone X ter plekke, tegen de scherpste prijzen.

Wij rekenen geen voorrijkosten en gebruiken alleen originele onderdelen voor onze iPhone X reparatie. Dit alles voor de scherpste prijzen in heel Eindhoven, het vervangen van zelfs moeilijke onderdelen zoals de accu of een camera kan al vanaf €129

iPhone reparatie op locatie

Wanneer uw iPhone X kapot is wilt u zo min mogelijk moeite hoeven doen om hem weer werkend te krijgen.

Daarom leveren wij een nieuw concept: Een van onze monteurs is binnen 30 minuten bij u op locatie om een iPhone X reparatie uit te voeren in Eindhoven. Dit scheelt u tijd geld en moeite, omdat wij alles regelen. Wij rekenen geen voorrijkosten en komen met een compleet uitgeruste bus naar u toe. Het maakt niet uit of uw scherm kapot is of uw accu vervangen moet worden, onze monteurs helpen u zo snel mogelijk weer online.

Uw iPhone X repareren voor de laagste prijs

Op deze pagina vindt u de meest voorkomende reparaties die wij uitvoeren en de prijzen die hier bij komen kijken. Wij houden zelf niet van verborgen kosten of extra toeslagen, dus dit rekenen we ook niet op u door.

Vaak ziet u dat reparatiebedrijven dit soort lage prijzen alleen kunnen bieden door goedkope namaak onderdelen te gebruiken. Wij werken alleen met professionele en originele onderdelen. Sterker nog, wij zijn zo zeker van onze kwaliteit dat wij 12 maanden garantie geven op al onze reparaties.

De reden dat wij onze prijzen zo laag kunnen houden is omdat wij zelf alle kennis en apparatuur in huis hebben om iedere reparatie te kunnen overzien. Wij hoeven dus geen dure derde partijen in te schakelen of apparatuur te huren. Dat is het voordeel als je de populairste reparatieservice van Eindhoven bent.

iPhone X reparatie Eindhoven op locatie higenius.nl

Iedere reparatie wordt opgenomen middels een actionCam

Hoogste vorm van gemak. iPhone X reparatie Eindhoven op uw gewenste locatie.

Tijdelijk tempered glass actie! Helaamaal gratis bij een iPhone X scherm reparatie op locatie, t.w.v €15,95 cadeau!

Professionele aanpak en eerlijk advies

Bij ons weet u altijd waar u aan toe bent. Zo geven onze monteurs altijd een eerlijk advies over de reparaties die moeten plaatsvinden. Als er slechts 1 onderdeel vervangen moet worden en niet een hele unit, dan zullen wij dit ook niet adviseren of in rekening brengen.

Daarnaast gaan wij uitermate voorzichtig om met uw toestel. Om te garanderen dat uw reparatie zo veilig en professioneel mogelijk gebeurd dragen wij tijdens de iPhone X reparatie een ActioCam waarmee we de hele klus opnemen. Deze kunt u vervolgens terugzien om er zeker van te zijn dat we proper met het apparaat om zijn gegaan en precies hebben gedaan wat wij in rekening brengen.

Hi Genius is de Apple specialist van Eindhoven

Bij Hi Genius repareren wij ieder dag veel Apple producten. U kunt dan niet alleen bij ons terecht voor een iPhone X reparatie in Eindhoven, wij zijn ook expert op het gebied van:

  • Alle iPhone modellen
  • iPads
  • Macbooks
  • En Meer

Weet u niet zeker of wij u kunnen helpen of heeft u een specifieke vraag over een reparatie van uw toestel of product? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag persoonlijk verder en maken van u graag onze volgende tevreden klant.

scherm reparatie
€289

Zit er een barst in het scherm of heeft u vervelende strepen in beeld? Dan is uw beeldscherm aan vervanging toe. Heeft u een ander probleem met uw iPhone X? Neemt u dan contant met ons op 040-7853488. Wij gebruiken alleen originele onderdelen vandaar dat u altijd 12 maanden garantie krijgt.

iphone x lcd reparatie screen higenius.nl

achterkant reparatie
€269

Is de frame/ behuizing beschadigd of is de glazen achterkant gebarsten? Dan kunnen wij het op uw gewenste locatie vervangen. De achterkant wordt altijd samen met de frame en camera lens compleet vervangen. Heeft u meer vragen neemt u dan gerust contact met ons op. Bellen kan op 040-7853488 en e-mailen naar info@higenius.nl

iphone X achterkant back cover reparatie higenius.nl

accu reparatie
€129

Gaat de accu van je iPhone snel leeg of verspringen de batterij percentages? Dan heeft u grote kans dat uw accu aan vervanging toe is. Bel ons voor de zekerheid om nog enkele testen gratis/kosteloos uit te voeren. Bel voor vragen of een iPhone X reparatie Eindhoven met 040-7853488

iPhone X accu reparatie op locatie HiGenius.nl

camera reparatie
€129

Heeft u een barst, trillend/ slecht beeld of zoomt de camera niet meer. Dan heeft u grote kans dat uw camera defect is. Mocht u het niet zeker weten, belt u dan voor de zekerheid met ons op 040-7853488. Kosten voor de camera voorzijde is €129 en de camera aan de achterzijde €149. dit incl btw, montage en 12 maanden garantie. Wij rekenen geen voorrijkosten!

Overige reparaties

Heeft u een vreemde schade of probleem met uw toestel die hierboven niet is benoemd? Neem dan contact met ons op. Dit kan op verschillende manieren zie onze contactpagina of klik hier.

Gratis iPhone X reparatie Eindhoven, kan dat?

iPhone 8 reparatie eindhoven wij regelen het et de verzekering via de verzekering

Splinter nieuwe iPhone gekocht, wat kan er nou gebeuren?

Wist u dat:

De meeste verzekeraars valschade en waterschade vergoeden binnen de inboedelverzekering, reisverzekering en/of all risk verzekering.

Hoe weet ik of ik de juiste verzekeringen heb?

Om er achter te komen of u een verzekering heeft voor valschade of waterschade kunt het makkelijkst uw bankafschriften of internetbankieren raadplegen. Hier vind u de naam van een assurantiekantoor, verzekeraar of bank. Dit zijn maandelijkse afschrijvingen.

Hoe regel ik een gratis iPhone X reparatie Eindhoven?

Allereerst is het natuurlijk afhankelijk van wat de toedracht is geweest. Bijvoorbeeld: Is de schade binnen- of buitenhuis gebeurd. De juiste verzekering hebben is dus van cruciaal belang. Om er achter komen welke verzekering u heeft en of deze schade dekt moet dit specifiek worden nagegaan bij uw verzekeraar of assurantiekantoor. Veel verzekeraars willen eerst een schade formulier ingevuld hebben voordat u het ergens laat maken. Mocht u het uitzoeken lastig vinden dan helpen wij graag bij het uitzoeken hiervan. Neemt u daarvoor telefonisch contact met ons op om het te bespreken.

Samengevat is het heel belangrijk om 1) te weten wat de hoogte van de dekking is. Vraag ten slotte 2) naar het bedrag van uw eigen risico.

Conclusie:

Dus de meeste klanten hoeven alleen maar het eigen risico bedrag te betalen. Uit ervaring hebben 9 van de 10 klanten de schade gedekt waarvan het gemiddelde eigen risico €50 bedraagt!

 

Bekijk meer op Independer.nl voor een overzicht van de meeste verzekeraars die een inboedel verzekering aanbieden, klik hier


Het team

Samir Belaadel founder Hi Genius iPhone, Samsung reparatie

Samir Belaadel

Founder

Maarten van Schoonhoven Hi Genius iPhone, Samsung reparatie

Maarten van Schoonhoven

Co-founder

Nadeem ILAHIBAKS Hi Genius iPhone, Samsung reparatie

Nadeem Ilahibaks

Graphic designer

reparateurs-eindhoven-hi-genius robot mascotte. iPhone, Samsung reparatie

Hi Genius Reparateurs

Monteurs


Redenen om voor Hi Genius te kiezen zijn;

  Hoogste vorm van gemak
  Originele onderdelen
✔  Wanneer het u uitkomt
  Waar het u uitkomt
  Reparatie op uw locatie
  Scherpe prijzen
✔  12 maanden garantie
  Gratis tips en advies
  Reparatie wordt middels een Action-Cam opgenomen
  Bekend en erkend bij vele verzekeraars
✔  Vaak binnen 30 min op uw locatie
  Gratis Temper glass & win-acties

Partners & zakelijke klanten

Logo NH1816logo van der wal samenwerking met Hi Geniuslogo peter geurds assurantienlogo seats2meet strijp-S samenwerking met Hi GeniusCentraal beheer Achmea logo Hi Genius Partnerlogo samsungonderdelenSpie logo partner Hi GeniusLogo Enexis partner Hi Genius

Vergeet u niet iets?

De waardering van www.higenius.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 203 reviews.