iPhone Reparatie bus

Professionele iPhone reparatie in Eindhoven bij Hi Genius

Voor een professionele, betaalbare en snelle iPhone reparatie in Eindhoven, Noord-Brabant of Limburg moet u bij Hi Genius zijn. Wij zijn specialisten in het repareren van iPhones en iPads en kunnen u dus ongetwijfeld helpen bij uw probleem.

Wij zijn er trots op om ons de enige mobiele reparatieservice van Limburg en Noord-Brabant te kunnen noemen en als u uw iPhone reparatie in Eindhoven via ons plant komt u niets te kort.

Neem daarom contact met ons op, of plan een monteur in via ons online formulier, zodat uw iPhone ook snel weer naar behoren werkt.

De unieke mobiele iPhone reparatie in Eindhoven van Hi Genius

De service die Hi Genius u kan bieden is uniek.

Wij komen namelijk naar u toe op een tijdstip dat u schikt. En dat zonder extra voorrijkosten te vragen.

Onze gecertificeerde monteurs hebben alle belangrijke originele iPhone onderdelen bij zich en kunnen uw iPhone reparatie in Eindhoven op locatie uitvoeren. Ondertussen kunt u doorgaan met waar u mee bezig was, sporten, winkelen, ontspannen, en krijgt u uw gerepareerde iPhone snel weer terug.

Wij specialiseren ons in het repareren van Apple- en Samsung apparaten en kunnen u dus ongetwijfeld helpen. Uiteraard krijgt u over uw iPhone reparatie in Eindhoven ook een goede garantieregeling. Kwaliteit en vakmanschap staan bij Hi Genius centraal.

Telefoon reparatie HiGenius.nl

Iedere reparatie wordt opgenomen middels een actionCam

iPhone reparatie Eindhoven mascotte HiGenius.nl

Welke andere diensten kunt u verwachten van Hi Genius?

Er zijn echter ook andere diensten die we u kunnen verlenen. Mocht uw iPhone niet te repareren zijn, dan nemen we deze mee voor een grondige iPhone reparatie in Eindhoven. Uiteraard brengen we deze dan ook gewoon weer terug naar een locatie van uw keuze.

U krijgt op uw iPhone reparatie in Eindhoven van Hi Genius 12 maanden garantie. Om uw privacy te waarborgen wordt uw gehele iPhone reparatie opgenomen met onze Action-Cam en kunt u exact zien wat we met uw telefoon gedaan hebben.

En mocht u naderhand willen uitzoeken of de reparatie vergoed kan worden door de verzekering, dan helpen we u hier graag bij.

Onze klanten zijn erg tevreden

Het is dan ook niet vreemd dat onze klanten erg tevreden zijn over de diensten die we aanbieden.

De monteur is vaak al binnen een half uur bij u, zodat u zo min mogelijk tijd zonder uw iPhone hoeft door te brengen. Daarnaast repareren we ook iPads, Samsung telefoons en –tablets en laptops van verscheidene bekende merken. U kunt naast uw iPhone reparatie in Eindhoven dus ook bij Hi Genius terecht voor andere werkzaamheden. Aangezien onze monteurs meer dan 12 jaar ervaring hebben zijn er weinig klussen die we niet aanpakken.

Wat kan Hi Genius voor u betekenen?

De Hi Genius monteurs hebben de meeste iPhone onderdelen bij zich. Ze kunnen bijvoorbeeld ter plekke uw scherm of accu vervangen, uw aan en uitknop repareren en uw home button weer werkend maken. Ook speaker en audio storingen zijn voor ons geen probleem en we kunnen uw IC-chips vervangen en zelfs een moederbord reparatie uitvoeren, mocht dat nodig zijn.

Valschade, problemen met uw hardware of software en vloeistofschade; we draaien er onze hand niet voor om. Onze monteurs kunnen er voor zorgen dat uw iPhone het snel weer doet.

Stappenplan voor het inplannen van een iPhone reparatie in Eindhoven

Als u een iPhone reparatie in Eindhoven bij ons in wilt plannen, dan kunt u hier drie simpele stappen voor volgen.

Allereerst neemt u contact met ons op en proberen we het probleem op afstand gratis te verhelpen. Lukt dit niet, dan weten we in ieder geval al exact wat er aan de hand is. Als tweede stap worden uw gegevens opgeschreven en geeft u aan ons door op welk adres de iPhone reparatie in Eindhoven uitgevoerd moet worden.

De laatste stap is de reparatie zelf en dat wordt gedaan in de reparatiebus.

Nadat de iPhone reparatie in Eindhoven is afgerond kunt u op locatie contant of met pin betalen en is uw iPhone weer als nieuw.

Maak nu gebruik van de diensten van Hi Genius

Plan uw iPhone reparatie in Eindhoven daarom nu in bij Hi Genius. Dit kunt u doen vanaf elke locatie in Limburg en Noord-Brabant. Kijk dan ook even tussen de mooie aanbiedingen in onze webwinkel.

Telefoon reparatie HiGenius.nl

Hoogste vorm van gemak. Telefoon reparatie op uw gewenste locatie.

Tijdelijk tempered glass actie! Helaamaal gratis bij een iPhone X scherm reparatie op locatie, t.w.v €15,95 cadeau!

telefoon reparatie Samsung logo
telefoon reparatie HiGenius.nl logo
telefoon reparatie Apple HiGenius.nl logo

achterkant reparatie

luidspreker reparatie

accu reparatie

microphone reparatie

camera reparatie

hoofdtelefoon reparatie

Overige reparaties

Heeft u een vreemde schade of probleem met uw toestel die hierboven niet is benoemd? Neem dan contact met ons op. Dit kan op verschillende manieren zie onze contactpagina of bel naar 040-7853488.

Gratis telefoon reparatie, kan dat?

iPhone 8 reparatie eindhoven wij regelen het et de verzekering via de verzekering

Splinter nieuwe iPhone gekocht, wat kan er nou gebeuren?

Wist u dat:

De meeste verzekeraars valschade en waterschade vergoeden binnen de inboedelverzekering, reisverzekering en/of all risk verzekering.

Hoe weet ik of ik de juiste verzekeringen heb?

Om er achter te komen of u een verzekering heeft voor valschade of waterschade kunt het makkelijkst uw bankafschriften of internetbankieren raadplegen. Hier vind u de naam van een assurantiekantoor, verzekeraar of bank. Dit zijn maandelijkse afschrijvingen.

Hoe regel ik een gratis telefoon reparatie?

Allereerst is het natuurlijk afhankelijk van wat de toedracht is geweest. Bijvoorbeeld: Is de schade binnen- of buitenhuis gebeurd. De juiste verzekering hebben is dus van cruciaal belang. Om er achter komen welke verzekering u heeft en of deze schade dekt moet dit specifiek worden nagegaan bij uw verzekeraar of assurantiekantoor. Veel verzekeraars willen eerst een schade formulier ingevuld hebben voordat u het ergens laat maken. Mocht u het uitzoeken lastig vinden dan helpen wij graag bij het uitzoeken hiervan. Neemt u daarvoor telefonisch contact met ons op om het te bespreken.

Samengevat is het heel belangrijk om 1) te weten wat de hoogte van de dekking is. Vraag ten slotte 2) naar het bedrag van uw eigen risico.

Conclusie:

Dus de meeste klanten hoeven alleen maar het eigen risico bedrag te betalen. Uit ervaring hebben 9 van de 10 klanten de schade gedekt waarvan het gemiddelde eigen risico €50 bedraagt!

 

Bekijk meer op Independer.nl voor een overzicht van de meeste verzekeraars die een inboedel verzekering aanbieden, klik hier


Het team

Samir Belaadel founder Hi Genius iPhone, Samsung reparatie

Samir Belaadel

Founder

Maarten van Schoonhoven Hi Genius iPhone, Samsung reparatie

Maarten van Schoonhoven

Co-founder

Nadeem ILAHIBAKS Hi Genius iPhone, Samsung reparatie

Nadeem Ilahibaks

Graphic designer

reparateurs-eindhoven-hi-genius robot mascotte. iPhone, Samsung reparatie

Hi Genius Reparateurs

Monteurs


Redenen om voor Hi Genius te kiezen zijn;

  Hoogste vorm van gemak
  Originele onderdelen
✔  Wanneer het u uitkomt
  Waar het u uitkomt
  Reparatie op uw locatie
  Scherpe prijzen
✔  12 maanden garantie
  Gratis tips en advies
  Reparatie wordt middels een Action-Cam opgenomen
  Bekend en erkend bij vele verzekeraars
✔  Vaak binnen 30 min op uw locatie
  Gratis Temper glass & win-acties

Partners & zakelijke klanten

Logo NH1816logo van der wal samenwerking met Hi Geniuslogo peter geurds assurantienlogo seats2meet strijp-S samenwerking met Hi GeniusCentraal beheer Achmea logo Hi Genius Partnerlogo samsungonderdelenSpie logo partner Hi GeniusLogo Enexis partner Hi Genius

Vergeet u niet iets?

De waardering van www.higenius.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 203 reviews.