iPhone Reparatie bus

Laat uw iPhone reparatie uitvoeren waar en wanneer het u schikt

Hi Genius kan uw iPhone reparatie voor u uitvoeren zonder dat u daar hinder aan ondervindt. Wij komen namelijk naar uw locatie, geven u direct een prijsindicatie en kunnen uw iPhone ter plekke repareren.

Onze monteurs zijn gespecialiseerd in het repareren van iPhones, iPads,  Samsung smartphones en -tablets en hebben alle originele onderdelen standaard bij zich.

Een scherm reparatie voor uw iPhone X is daarom bijvoorbeeld geen probleem. Onze monteurs zijn gemiddeld binnen 30 minuten bij u op locatie om uw iPhone weer als nieuw te maken. En hier vragen we geen voorrijkosten voor.

Hi Genius is duidelijk en snel en daar plukt u de vruchten van.

Zo voeren wij uw iPhone reparatie uit

Via onze website kunt u snel een monteur inplannen. Dat doet u door met ons te bellen, te WhatsAppen, bij ons langs te komen of door een online formulier in te vullen.

U geeft aan waar u bent en hoe laat u beschikbaar bent en wij komen bij u langs om naar uw iPhone te kijken. We geven u een prijsindicatie en als u hiermee akkoord gaat kan de daadwerkelijke iPhone reparatie ter plekke plaatsvinden.

En u krijgt dan van ons 12 maanden garantie, omdat wij juist alleen originele onderdelen gebruiken.

Kwaliteit staat bij Hi Genius voorop

Wij begrijpen dat uw iPhone belangrijk voor u is. En gelukkig is een iPhone reparatie vaak goedkoper dan het vervangen van uw volledige telefoon.

Bij Hi Genius hanteren we betaalbare prijzen, maar daardoor levert u niet in op de kwaliteit die u ontvangt. Daarom zijn al onze monteurs gecertificeerd en hebben ze meer dan 12 jaar ervaring in het repareren van mobiele telefoons, laptops en tablets.

Uw dierbare iPhone is bij Hi Genius in goede handen.

Plan uw iPhone reparatie in bij Hi Genius

Tijd dus om uw iPhone reparatie in te plannen en doet u dat via ons, dan zal u hier zo min mogelijk hinder van ondervinden.

Neem daarom nu contact op en wij doen de rest.

Als enige mobiele reparatieservice in Noord-Brabant en Limburg zal u nergens anders een snellere, gemakkelijkere en meer vakkundige service aantreffen dan bij Hi Genius.

iPhone reparatie Eindhoven

Iedere reparatie wordt opgenomen middels een actionCam

Telefoon reparatie HiGenius.nl

Hoogste vorm van gemak. Telefoon reparatie op uw gewenste locatie.

Tijdelijk tempered glass actie! Helaamaal gratis bij een iPhone X scherm reparatie op locatie, t.w.v €15,95 cadeau!

telefoon reparatie Samsung logo
telefoon reparatie HiGenius.nl logo
telefoon reparatie Apple HiGenius.nl logo

achterkant reparatie

luidspreker reparatie

accu reparatie

microphone reparatie

camera reparatie

hoofdtelefoon reparatie

Overige reparaties

Heeft u een vreemde schade of probleem met uw toestel die hierboven niet is benoemd? Neem dan contact met ons op. Dit kan op verschillende manieren zie onze contactpagina of bel naar 040-7853488.

Gratis iPhone reparatie, kan dat?

iPhone 8 reparatie eindhoven wij regelen het et de verzekering via de verzekering

Splinter nieuwe iPhone gekocht, wat kan er nou gebeuren?

Wist u dat:

De meeste verzekeraars valschade en waterschade vergoeden binnen de inboedelverzekering, reisverzekering en/of all risk verzekering.

Hoe weet ik of ik de juiste verzekeringen heb?

Om er achter te komen of u een verzekering heeft voor valschade of waterschade kunt het makkelijkst uw bankafschriften of internetbankieren raadplegen. Hier vind u de naam van een assurantiekantoor, verzekeraar of bank. Dit zijn maandelijkse afschrijvingen.

Hoe regel ik een gratis telefoon reparatie?

Allereerst is het natuurlijk afhankelijk van wat de toedracht is geweest. Bijvoorbeeld: Is de schade binnen- of buitenhuis gebeurd. De juiste verzekering hebben is dus van cruciaal belang. Om er achter komen welke verzekering u heeft en of deze schade dekt moet dit specifiek worden nagegaan bij uw verzekeraar of assurantiekantoor. Veel verzekeraars willen eerst een schade formulier ingevuld hebben voordat u het ergens laat maken. Mocht u het uitzoeken lastig vinden dan helpen wij graag bij het uitzoeken hiervan. Neemt u daarvoor telefonisch contact met ons op om het te bespreken.

Samengevat is het heel belangrijk om 1) te weten wat de hoogte van de dekking is. Vraag ten slotte 2) naar het bedrag van uw eigen risico.

Conclusie:

Dus de meeste klanten hoeven alleen maar het eigen risico bedrag te betalen. Uit ervaring hebben 9 van de 10 klanten de schade gedekt waarvan het gemiddelde eigen risico €50 bedraagt!

 

Bekijk meer op Independer.nl voor een overzicht van de meeste verzekeraars die een inboedel verzekering aanbieden, klik hier


Het team

Samir Belaadel founder Hi Genius iPhone, Samsung reparatie

Samir Belaadel

Founder

Maarten van Schoonhoven Hi Genius iPhone, Samsung reparatie

Maarten van Schoonhoven

Co-founder

Nadeem ILAHIBAKS Hi Genius iPhone, Samsung reparatie

Nadeem Ilahibaks

Graphic designer

reparateurs-eindhoven-hi-genius robot mascotte. iPhone, Samsung reparatie

Hi Genius Reparateurs

Monteurs


Redenen om voor Hi Genius te kiezen zijn;

  Hoogste vorm van gemak
  Originele onderdelen
✔  Wanneer het u uitkomt
  Waar het u uitkomt
  Reparatie op uw locatie
  Scherpe prijzen
✔  12 maanden garantie
  Gratis tips en advies
  Reparatie wordt middels een Action-Cam opgenomen
  Bekend en erkend bij vele verzekeraars
✔  Vaak binnen 30 min op uw locatie
  Gratis Temper glass & win-acties

Partners & zakelijke klanten

Logo NH1816logo van der wal samenwerking met Hi Geniuslogo peter geurds assurantienlogo seats2meet strijp-S samenwerking met Hi GeniusCentraal beheer Achmea logo Hi Genius Partnerlogo samsungonderdelenSpie logo partner Hi GeniusLogo Enexis partner Hi Genius

Vergeet u niet iets?

De waardering van www.higenius.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 202 reviews.