Uw mobiele telefoon reparatie op locatie

Voor een snelle, betaalbare en vakkundige telefoon reparatie moet u bij Hi Genius zijn. Onze gecertificeerde monteurs komen uw telefoon reparatie op locatie uitvoeren.

Dat betekent dat u gewoon door kunt gaan met uw dagelijkse werkzaamheden en uw dag zo min mogelijk verstoord wordt. Omdat uw telefoon belangrijk voor u is, komen we snel langs bij u thuis, op school, op uw werk of waar u op dat moment ook maar bent.

U kunt via ons gratis een monteur inplannen en uw telefoon binnen de kortste tijd weer gebruiken.

De telefoon reparatie service van Hi Genius

Wij zijn professionals op het gebied van iPhones, Samsung smartphones en Samsung tablets.

Uiteraard gebruiken we alleen originele onderdelen en hebben deze altijd bij ons. Voor onze reparaties vragen we betaalbare prijzen. De diensten van Hi Genius dekken heel Noord-Brabant en Limburg en we zijn de enige mobiele reparatieservice in deze omgeving.

We zijn er trots op te kunnen zeggen dat we gemiddeld binnen 20 minuten na de melding van een probleem op locatie zijn en dat de telefoon reparatie dan direct kan plaatsvinden.

Geen reparatie te gek

Omdat wij specialisten zijn in het repareren van iPhones en Samsung apparaten, hebben we daar alle onderdelen voor in de auto liggen. We kunnen daarom zelfs moederbord repareren of uw IC-chip vervangen. Dit is altijd in de vorm van een Pick&Return service.

Valschade, software storingen, gebroken schermen en defecte aan/uit knoppen repareren we in een handomdraai. Als uw telefoon reparatie te ingewikkeld is, dan nemen we uw telefoon mee om dit beter te bekijken, te repareren en weer terug te brengen naar een locatie van uw keuze.

Wij zorgen ervoor dat u zo kort mogelijk zonder telefoon hoeft te zitten en leveren deze weer als nieuw aan.

Laat ons uw probleem oplossen

Wacht dus niet langer en laat ons uw telefoon reparatie uitvoeren.

Voorgaande klanten geven ons een score van 9,9 en wij kunnen ook u blij maken. Neem daarom nu contact met ons op en uw probleem wordt snel opgelost. U kunt ons bellen, ons kantoor bezoeken, WhatsAppen en een Facebook bericht sturen om uw telefoon reparatie in te plannen.

Vergeet dan niet ook even te kijken in onze webshop, voor aanbiedingen op telefoons, abonnementen en de handigste accessoires.

Telefoon reparatie HiGenius.nl

Iedere reparatie wordt opgenomen middels een actionCam

Telefoon reparatie HiGenius.nl

Hoogste vorm van gemak. Telefoon reparatie op uw gewenste locatie.

Tijdelijk tempered glass actie! Helaamaal gratis bij een iPhone X scherm reparatie op locatie, t.w.v €15,95 cadeau!

telefoon reparatie Samsung logo
telefoon reparatie HiGenius.nl logo
telefoon reparatie Apple HiGenius.nl logo

achterkant reparatie

luidspreker reparatie

accu reparatie

microphone reparatie

camera reparatie

hoofdtelefoon reparatie

Overige reparaties

Heeft u een vreemde schade of probleem met uw toestel die hierboven niet is benoemd? Neem dan contact met ons op. Dit kan op verschillende manieren zie onze contactpagina of bel naar 040-7853488.

Gratis telefoon reparatie, kan dat?

iPhone 8 reparatie eindhoven wij regelen het et de verzekering via de verzekering

Splinter nieuwe iPhone gekocht, wat kan er nou gebeuren?

Wist u dat:

De meeste verzekeraars valschade en waterschade vergoeden binnen de inboedelverzekering, reisverzekering en/of all risk verzekering.

Hoe weet ik of ik de juiste verzekeringen heb?

Om er achter te komen of u een verzekering heeft voor valschade of waterschade kunt het makkelijkst uw bankafschriften of internetbankieren raadplegen. Hier vind u de naam van een assurantiekantoor, verzekeraar of bank. Dit zijn maandelijkse afschrijvingen.

Hoe regel ik een gratis telefoon reparatie?

Allereerst is het natuurlijk afhankelijk van wat de toedracht is geweest. Bijvoorbeeld: Is de schade binnen- of buitenhuis gebeurd. De juiste verzekering hebben is dus van cruciaal belang. Om er achter komen welke verzekering u heeft en of deze schade dekt moet dit specifiek worden nagegaan bij uw verzekeraar of assurantiekantoor. Veel verzekeraars willen eerst een schade formulier ingevuld hebben voordat u het ergens laat maken. Mocht u het uitzoeken lastig vinden dan helpen wij graag bij het uitzoeken hiervan. Neemt u daarvoor telefonisch contact met ons op om het te bespreken.

Samengevat is het heel belangrijk om 1) te weten wat de hoogte van de dekking is. Vraag ten slotte 2) naar het bedrag van uw eigen risico.

Conclusie:

Dus de meeste klanten hoeven alleen maar het eigen risico bedrag te betalen. Uit ervaring hebben 9 van de 10 klanten de schade gedekt waarvan het gemiddelde eigen risico €50 bedraagt!

 

Bekijk meer op Independer.nl voor een overzicht van de meeste verzekeraars die een inboedel verzekering aanbieden, klik hier


Het team

Samir Belaadel founder Hi Genius iPhone, Samsung reparatie

Samir Belaadel

Founder

Maarten van Schoonhoven Hi Genius iPhone, Samsung reparatie

Maarten van Schoonhoven

Co-founder

Nadeem ILAHIBAKS Hi Genius iPhone, Samsung reparatie

Nadeem Ilahibaks

Graphic designer

reparateurs-eindhoven-hi-genius robot mascotte. iPhone, Samsung reparatie

Hi Genius Reparateurs

Monteurs


Redenen om voor Hi Genius te kiezen zijn;

  Hoogste vorm van gemak
  Originele onderdelen
✔  Wanneer het u uitkomt
  Waar het u uitkomt
  Reparatie op uw locatie
  Scherpe prijzen
✔  12 maanden garantie
  Gratis tips en advies
  Reparatie wordt middels een Action-Cam opgenomen
  Bekend en erkend bij vele verzekeraars
✔  Vaak binnen 30 min op uw locatie
  Gratis Temper glass & win-acties

Partners & zakelijke klanten

Logo NH1816logo van der wal samenwerking met Hi Geniuslogo peter geurds assurantienlogo seats2meet strijp-S samenwerking met Hi GeniusCentraal beheer Achmea logo Hi Genius Partnerlogo samsungonderdelenSpie logo partner Hi GeniusLogo Enexis partner Hi Genius

Vergeet u niet iets?

De waardering van www.higenius.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 203 reviews.