Smartphone reparatie en laptop service

Niemand wordt blij van een defecte smartphone. Toch krijgen veel Nederlanders iedere dag te maken met gebarsten schermen, defecte knoppen, waterschade, valschade en meer. In een al druk genoeg leven wilt u natuurlijk uw telefoon niet wekenlang kwijt zijn voor een reparatie.

Daarom komen de monteurs van Hi Genius persoonlijk bij u op locatie om uw schade aan uw iPhone, iPad, Samsung smartphone en tablets ter plekke te repareren. Daarnaast bieden wij ook een pick up and return service voor laptop reparatie. Dit houdt in dat wij uw laptop ophalen, en compleet gerepareerd weer afleveren.

Niet alleen maken wij gebruik van originele onderdelen zoals wordt voorgeschreven door Apple, Samsung en de andere betreffende merken, dit doen wij voor de laagste prijs. En om u er gerust van te stellen dat uw reparatie geslaagd is verlopen geven wij op al onze reparaties 1 jaar garantie. Het is dan ook niet gek dat steeds meer mensen gebruik maken van de smartphone reparatie en laptop reparatie van Hi Genius. Interesse? Vul het formulier in met uw situatie, dan regelen wij de rest!

Wij gaan u meteen helpen!

Vul het onderstaande formulier in middels een paar vragen dan nemen we zsm contact met u op, voor een prijsindicatie, afspraak of zelfs GRATIS instructies.

Smartphone reparatie en laptop service

Smartphone reparatie bij u op locatie

Al onze monteurs zijn uitgerust met een professionele werkbus die tevens dient als mobiele werkplaats. Op die manier kunnen wij waar dan ook voorrijden om klanten te helpen. Zo voeren wij reparaties uit bij uw bedrijf, school, instelling, maar ook gewoon bij aan huis. Hi Genius werkt zowel voor bedrijven als consumenten.

Onze mobiele werkplaatsen beschikken over professionele apparatuur zodat wij zelfs specialistische reparaties aan smartphones en tablets kunnen uitvoeren. Wilt u meer weten over onze smartphone reparatie op locatie, dan kunt u hier klikken om meer informatie te krijgen.

Goedkope of gratis smartphone reparatie

De gemiddelde smartphone reparatie is bij veel zaken veel te duur. Vaak rekenen ze honderden euro’s bovenop de eigenlijke prijs. Hi Genius gelooft in eerlijk handelen, en rekent dusdoende alleen het minimale. 

Zo rekenen wij naast een lage prijs ook geen voorrijkosten, en in veel gevallen vallen onze reparaties onder jouw inboedelverzekering, all risk verzekering of reisverzekering. Op onze homepage leggen wij de details uit.

Zekerheid van uw smartphone reparatie in heel Nederland

Wij zetten ons iedere dag in om de hoogste kwaliteit en klanttevredenheid te bieden door heel Nederland. Niet alleen bieden wij op alle reparaties 1 jaar volledige garantie, wij geven u ook compleet inzicht in de uitgevoerde reparaties.

Iedere tablet en smartphone reparatie die uitgevoerd wordt door onze monteurs wordt opgenomen met een actioncamera. Hierdoor kunt u precies terugkijken wat onze monteurs hebben gedaan en weet u zeker dat u nooit betaalt voor reparaties en ingrepen die niet zijn uitgevoerd. Dit is jammer genoeg een situatie die veel voorkomend is bij andere reparatiebedrijven. Betrouwbare en erkende Smartphone reparatie en laptop service volgens meerdere verzekeraars en assurantiekantoren vind u onder aan deze pagina.

Laptop pick up and return reparatie service

Naast Smartphone reparatie en laptop service door heel Nederland biedt Hi Genius ook laptop reparatie. Bij een laptop reparatie komt meer kijken, waardoor wij dit uitvoeren in gespecialiseerde werkomgevingen. 

Om het u zo eenvoudig mogelijk te maken werken wij met een pick up and return beleid. Wij halen uw laptop thuis op en leveren het gerepareerd af bij u thuis. U vindt hier meer informatie over onze complete laptop reparatie service, prijzen en meer.

U vult het formulier in, wij regelen de rest

Heeft u nu interesse in de smartphone reparatie en laptop service van Hi Genius? Vul dan het onderstaande formulier in met uw gegevens en dat van uw te repareren apparaat. Wij zullen vervolgens contact met u opnemen regelen de rest. Op die manier kunt u in de kortst mogelijke tijd weer genieten van uw iPhone, smartphone, tablet of laptop. Heeft u vragen over onze Smartphone reparatie en laptop service, of over wat wij voor u kunnen betekenen? Dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Bellen mag altijd 040-7853488. We helpen u graag persoonlijk verder.

0
,4
Jaar Ervaring
0
Maanden Garantie
0
,00
Voorrij Kosten

Overige reparaties

Heeft u een reparatie gewenst op een locatie die hierboven nog niet beschikbaar is aarzel dan niet en neem dan contact met ons op. Dit kan op verschillende manieren zie onze contactpagina of telefonisch op 040-7853488.


Het team

Samir Belaadel founder Hi Genius iPhone, Samsung reparatie

Samir Belaadel

Founder

.

Maarten van Schoonhoven Hi Genius iPhone, Samsung reparatie

Maarten van Schoonhoven

Co-founder

.

Nadeem ILAHIBAKS Hi Genius iPhone, Samsung reparatie

Nadeem Ilahibaks

Graphic designer

.

reparateurs-eindhoven-hi-genius robot mascotte. iPhone, Samsung reparatie

Hi Genius Reparateurs

Monteurs

.

Helmond

Maastricht

Meerhoven

Oirschot

Roermond

Tilburg

Valkenswaard

Veghel

Veldhoven

Weert


Redenen om voor Hi Genius te kiezen zijn;

  Hoogste vorm van gemak
  Originele onderdelen
✔  Wanneer het u uitkomt
  Waar het u uitkomt
  Reparatie op uw locatie
  Scherpe prijzen
✔  12 maanden garantie
  Gratis tips en advies
  Reparatie wordt middels een Action-Cam opgenomen
  Bekend en erkend bij vele verzekeraars
✔  Vaak binnen 30 min op uw locatie
  Gratis Temper glass & win-acties

Partners & zakelijke klanten

Logo NH1816logo van der wal samenwerking met Hi Geniuslogo peter geurds assurantienlogo seats2meet strijp-S samenwerking met Hi GeniusCentraal beheer Achmea logo Hi Genius Partnerlogo samsungonderdelenSpie logo partner Hi GeniusLogo Enexis partner Hi Genius

Vergeet u niet iets?

De waardering van www.higenius.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 202 reviews.